Extra ETC-gamedagen voor kinderen basisschool

Extra ETC-gamedagen voor kinderen basisschool

Ouders van schoolgaande kinderen krijgen in deze coronatijden een beetje hulp van De Klup Twente en het bedrijf Enrichment Technology Company (ETC). Zolang de scholen verplicht dicht blijven, gaan de deuren van het FUN-IE-FIT op de donderdagen open van 10.00 – 13.00 uur. In het gamecentrum mogen kinderen gamen op onder meer de splinternieuwe Playstation 5 en Xbox spelcomputers.
Let op! kinderen moeten wel aangemeld worden voor een tijdslot bij raoul@deklup.nl of op de app van 06 16.92.43.90. Het aanbod is bedoeld voor kwetsbare kinderen en kinderen die op dat tijdstip géén onlinelessen van school moeten volgen. Kosten zijn slechts €1,00.
De openstelling van het FUN-IE-FIT wordt mede mogelijk gemaakt door het bedrijf ETC, dat dit jaar weer de gamedagen voor basisschooljeugd financiert. Normaal gesproken zijn die gamedagen in alle schoolvakanties. Omdat het buitengewone omstandigheden zijn en omdat zowel ouders als scholen zwaar belast zijn, heeft De Klup besloten om ook gamedagen te houden tijdens deze tweede lockdown. Ze hoopt ouders en scholen een beetje te ontlasten, maar vooral ook om kinderen een beetje beweging en vertier te bezorgen.
Tijdens de gamedagen worden de splinternieuwe Xbox en Playstation 5 spelcomputers ingezet. Deze konden worden aangeschaft dankzij een gift van het SOWECO personeel. Op de spelcomputers kunnen onder meer de nieuwe populaire games FIfia 21 en roller coaster gedaan worden.
In het FUN-IE-FIT gelden de volgende regels:
Kinderen moeten zich aanmelden voor de gamedagen. Zij krijgen via de mail of telefoon een tijd(slot) aangeboden.
Ouders mogen niet mee naar binnen of wachten bij de deur.
In het FUN-IE-FIT geldt ook voor kinderen dat anderhalve meter afstand wordt gehouden
Voor binnenkomst moeten de handen worden gedesinfecteerd.
In het FUN-IE-FIT worden spatschermen tussen de computervakken en speelvelden geplaatst.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *