Het digitaal (virtueel) game-, sport- en healthcentrum

FUN-IE-FIT is een game-, sport- en gezondheidcentrum dat uniek is in zijn soort. Voor Nederland èn Europa. Het game- sport en gezondheidcentrum is voor iedereen en dient heel veel doelen. De high tech omgeving met de meest geavanceerde computerapparatuur en games moet mensen aansporen om (meer/beter) te bewegen en op die manier aan hun gezondheid te werken.
Speciaal gemaakte games voor het centrum helpen mensen met een beperking ook sneller en efficiënter vaardigheden te leren die ze anders maar moeilijk onder de knie krijgen en het FUN-IE-FIT is een heel bijzondere locatie voor studiebijeenkomsten, conference calls, symposia en congressen.
Ontmoeting is een van de belangrijkste doelstellingen van het FUN-IE-FIT. Mensen kunnen elkaar natuurlijk zien en spreken in het FUN-IE-FIT, maar het game- sport- en gezondheidscentrum stimuleert en initieert via internet en de social media ook (veilige) ontmoeting van deelnemers in woonkamers, wijkcentra en tal van andere locaties. In Nederland en de rest van de wereld.
Een van de belangrijkste en meest opmerkelijke eigenschappen van het FUN-IE-FIT is dat mensen met en zonder beperking met elkaar kunnen sporten, omdat de computergestuurde apparatuur fysieke functies kan overnemen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld mensen in een rolstoel ‘gewoon’ voetballen en ijshockeyen – en nog heel veel meer sporten – beoefenen tegen valide tegenstanders.

ETC Inloopdagen

ETC inloopdagen zijn inloopdagen voor individuele kinderen uit het (regulier en speciaal) basisonderwijs. Tijdens deze inloopdagen kunnen de kinderen beweeggames zoals voetbal en tennis, schaatsen en zelfs bergen beklimmen. Ook zijn gewone games mogelijk zoals FIFA met een controller in de hand. Kortom voor elk kind is er wat.
Voor €1,00 per kind, inclusief wat te drinken, kunnen kinderen gamen.
Groepen zijn niet toegestaan, zoals BSO’s en dagverblijven.
Deze dagen worden mede mogelijk gemaakt door ETC Nederland
Aan de hand van de aanscherpende maatregelen is er maar een beperkt aantal plekken vrij. dus vol is vol.
Ook wij houden ons aan de Corona Maatregelen. Deze zijn te vinden op rijksoverheid.nl
kinderen graag afzetten aan de straat dus niet mee lopen naar binnen.
Wij hopen op een goede opkomst en tot dan! en zorg goed voor elkaar.

Aanmelden ETC inloopdagen (Het is nu helaas niet mogelijk om je aan te melden)

Fun ie fit centrum:
Berlagelaan 2
7606 ST Almelo
mail: raoul@deklup.nl
telefoon: 06- 82 06 70 52

Facebook pagina