Het digitaal (virtueel) game-, sport- en healthcentrum

FUN-IE-FIT is een game-, sport- en gezondheidcentrum dat uniek is in zijn soort. Voor Nederland èn Europa. Het game- sport en gezondheidcentrum is voor iedereen en dient heel veel doelen. De high tech omgeving met de meest geavanceerde computerapparatuur en games moet mensen aansporen om (meer/beter) te bewegen en op die manier aan hun gezondheid te werken.
Speciaal gemaakte games voor het centrum helpen mensen met een beperking ook sneller en efficiënter vaardigheden te leren die ze anders maar moeilijk onder de knie krijgen en het FUN-IE-FIT is een heel bijzondere locatie voor studiebijeenkomsten, conference calls, symposia en congressen.
Ontmoeting is een van de belangrijkste doelstellingen van het FUN-IE-FIT. Mensen kunnen elkaar natuurlijk zien en spreken in het FUN-IE-FIT, maar het game- sport- en gezondheidscentrum stimuleert en initieert via internet en de social media ook (veilige) ontmoeting van deelnemers in woonkamers, wijkcentra en tal van andere locaties. In Nederland en de rest van de wereld.
Een van de belangrijkste en meest opmerkelijke eigenschappen van het FUN-IE-FIT is dat mensen met en zonder beperking met elkaar kunnen sporten, omdat de computergestuurde apparatuur fysieke functies kan overnemen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld mensen in een rolstoel ‘gewoon’ voetballen en ijshockeyen – en nog heel veel meer sporten – beoefenen tegen valide tegenstanders.

ETC E-bowlingtoernooi voor kinderen van de basisschool

et is leuk, gemakkelijk, nieuw, een tikkeltje spannend en speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar van de basisschool: het fonkelnieuwe ETC E-bowlingtoernooi. De allereerste feestelijke editie met prijsjes en lekkers is op dinsdag 28 december van 10.00 – 12.00 uur in het gamecentrum FUN-IE-FIT van De Klup Twente. Kosten: slechts 1 euro. Wel even aanmelden.
Het ETC E-bowlingtoernooi is een minicompetitie bowling op de virtuele bowlingbanen in het gamecentrum voor kinderen vanaf tien jaar. Zij worden ontvangen in het gamecentrum met een beker warme chocolademelk of ranja en als iedereen er is verdeeld over de vier bowlingbanen. Daar houden spelleiders de standen bij. Dat is belangrijk…want er vallen prijsjes te verdelen!

Iedere schoolvakantie kan De Klup Twente gamedagen aanbieden aan kinderen uit het basisonderwijs, dankzij financiële steun van Enrichment Technology Company, kortweg ETC, uit Almelo. Kinderen kunnen dan met de nieuwste spelcomputers de leukste games doen. Omdat de besmettingscijfers oplopen en extra voorzichtigheid gewenst is, bedacht De Klup een heel nieuwe opzet van die ETC gamedagen en komt er nu een heel leuk toernooi, waaraan alle kinderen kunnen meedoen. Ook al hebben ze het nog nooit eerder gedaan.
Om alles coronaproof en veilig te laten verlopen, treft De Klup Twente voorzorgsmaatregelen. Het FUN-IE-FIT is uitgerust met een speciaal luchtverversingssysteem, dat de kans op besmettingen flink reduceert. Verder moeten kinderen zich van tevoren opgeven via mail, app of Whatsapp, zodat de groepen niet te groot worden. Ook moeten kinderen bij binnenkomst hun handen ontsmetten, ouders mogen niet mee naar binnen, bij verkoudheidsklachten en hoesten moeten kinderen worden opgehaald. Verder zijn er spatschermen in het FUN-IE-FIT voor tussen de bowlende kinderen.

Het ETC E-bowlingtoernooi is op dinsdag 28 december van 10.00 – 12.00 uur in het FUN-IE-FIT aan de Berlagelaan 2 in Almelo. LET OP! Leeftijd is vanaf 10 jaar.
Opgeven: www.funiefitcentrum.nl (inschrijfformulier), mail: raoul@deklup.nl of whatsapp 06 820 670 52. Ook wij houden ons aan de Corona Maatregelen. Deze zijn te vinden op rijksoverheid.nl
kinderen graag afzetten aan de straat dus niet mee lopen naar binnen.
Wij hopen op een goede opkomst en tot dan! en zorg goed voor elkaar

Aanmelden ETC E-bowlingtoernooi voor kinderen van de basisschool en speciaal onderwijs.

(Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden)

Fun ie fit centrum:
Berlagelaan 2
7606 ST Almelo
mail: raoul@deklup.nl
telefoon: 06- 82 06 70 52

Facebook pagina