De “ Ik heb een boodschap voor jou” tour

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

Al ruim 10 maanden is er corona. Een tijd waarin we maar weinig fysieke sociale contacten mogen hebben, een tijd waarin we veel mensen fysiek moeten missen. We merken dat het steeds lastiger wordt om het vol te houden, we willen niets liever dan weer samen komen, elkaar weer vast kunnen houden, thuis en bij De Klup. Maar we moeten volhouden! Want we weten nog niet wanneer dit allemaal weer kan.
Daarom hebben wij iets bedacht om mensen toch weer ietsje dichter bij elkaar te brengen.
De “Ik heb een boodschap voor jou” tour!
Iedereen die dat wil kan een videoboodschap inspreken voor iemand die je heel erg mist of die je al lang niet gezien hebt of aan wie je gewoon iets liefs wilt zeggen.
Weet jij iemand voor wie je dit graag wilt doen?
Meld je dan aan bij Jolanda Overdorp via jolanda@deklup.nl of app naar 06-14465288. Jolanda neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan met de ‘Ik heb een boodschap voor jou’ bus bij jou en maken dan een opname van je boodschap. Vervolgens rijden wij met de bus naar degene voor wie de boodschap bedoeld is. Daar zullen wij de boodschap laten zien op een groot scherm.
Enige voorwaarde is dat degene binnen een straal van 15 km woont vanaf jouw woonadres.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen proberen we elke week een aantal videoboodschappen op te nemen en langs te brengen. Dit alles natuurlijk helemaal coronaproof.
Aanmelden kan tot en met 12 februari!
Voor vragen kun je reageren via bovenstaand mailadres of telefoonnummer.
Met vriendelijke groet,
Jolanda Overdorp