Vrijwilligers

Heb je zin en tijd om vrijwilligerswerk te doen en wil je je inzetten voor mensen met een beperking, dan ben je bij stichting de Klup Twente van harte welkom. We kunnen ieder jaar ook een aantal MBO-ers, HBO-ers en universitair studenten een goede stageplek bieden.

Bij De Klup Twente komen meer dan 1000 mensen uit de doelgroep voor één of meer van de vijftig verschillende activiteiten in en buiten het activiteitencentrum Meester Siebelinkhuis. Onze deelnemers zijn woonachtig in Almelo, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Borne, Hof van Twente, Rijssen-Holten en Hellendoorn.

De vrijwilligers en stagiar(e)s van De Klup Twente zetten activiteiten op en voeren ze uit. Ze krijgen daarbij, waar nodig, ondersteuning van beroepskrachten. Jaarlijks zetten zich al meer dan 450 mensen belangeloos in voor mensen met een beperking. Onder hen een stijgend aantal bedrijfsvrijwilligers, werknemers van ondernemingen die hun personeel tijd en ruimte geeft om zich in te zetten voor De Klup Twente.

De Klup Twente heeft ieder jaar plek voor een aantal stagiair(e)s van verschillende opleidingen op MBO, HBO en universitair niveau. We hebben aanbod op de volgende vakgebieden: sport, sociaal cultureel werk, economie, game-industrie, financiën, dagopvang, buitenschoolse opvang e.a.

Informatie MBO en HBO sociaal cultureel werk: Jolanda Overdorp / jolanda@deklup.nl / telefoon 06 14 46 52 88

Informatie MBO en HBO sport: Jolanda Overdorp  / Jolanda@deklup.nl / telefoon 06 14 46 52 88