Grote Clubactie voor de Klup

De Klup Twente wil dolgraag haar 40 jaar oude gedateerde centrale hal en toiletten vernieuwen. Daar is met de belangeloze hulp van architect Martin Huiskes een prachtig plan voor gemaakt: @facehoes heet dat. Er is maar 1 probleem; het geld voor de verbouwing ontbreekt. Daarom doet de Klup Twente dit jaar voor het eerst mee aan de Grote Clubactie.

Wie kan en wil helpen na 18 september?

De grote Clubactie is een landelijke loterij met een hoofdprijs van € 100.000,00 en nog veel meer mooie prijzen voor de winnaars. De verkoop begint zaterdag 18 september van dit jaar.  Het mooie van de grote clubactie is dat het de Klup Twente veel geld kan opleveren voor de verbouwing. Want van ieder verkocht lot ontvangt de Klup € 2,40. Dat kan lekker aantikken.

De Klup krijgt in elk geval 100 boekjes met 20 loten voor de verkoop. Ze zoekt daarom nu vrijwilligers en deelnemers die in september, oktober of november de loten willen verkopen aan bijvoorbeeld buren, familie, vrienden en kennissen. Verkopers mogen ook bij mensen in de straat aanbellen en loten verkopen. Iedereen die een boekje verkoopt met 20 loten krijgt een oorkonde en kortingsbonnen. De Klup Twente verloot boven dien onder alle verkopers leuke prijzen.

Help je mee?

We zijn blij met ieder lootje dat je verkoopt!

Je hoeft geen contant geld aan te nemen, mensen kunnen betalen met een machting of via een QR code.

Geef je gauw op bij Ellen Perik, ellen@deklup.nl (06-12 96 03 89) of Bij Wilfried Stegehuis, wilfried@deklup.nl