De Klup zoekt extra mensen voor herstart van alle activiteiten!

Na anderhalf jaar van abrupte sluitingen en aanpassingen maakt De Klup Twente zich op voor een nieuw, volwaardig seizoen. Bedoeling is dat meer dan 50 verschillende activiteiten voor zo’n 800 deelnemers weer van start gaan. Om dat mogelijk te maken zoekt De Klup Twente nog een groot aantal nieuwe vrijwilligers. Voor onderhoud van de Kluptuin, het zwemmen, darten en gamen, de muziekband, het toneel en stijldansen en chauffeurs.

Door de coronapandemie heeft De Klup Twente anderhalf jaar lang moeten improviseren. Activiteiten gingen veelal niet door en werden vervangen door tal andere bijeenkomsten en activiteiten. Nu het aantal besmettingen hard daalt, alle deelnemers zijn ingeënt en regels zijn versoepeld, kunnen alle reguliere activiteiten van start. De Klup volgt daarbij wel alle RIVM-maatregelen zoals de 1 ½ meter afstand en heeft in het voorjaar haar activiteitencentrum Meester Siebelinkhuis laten uitrusten met een speciaal luchtverversingssysteem dat de kans op besmettingen verkleint.

Omdat in het afgelopen half jaar ook vrijwilligers afscheid hebben genomen en stagiairs zijn vertrokken, heeft De Klup wel nieuwe mensen nodig. Ze kan extra menskracht gebruiken op alle avonden in de week, van maandag tot en met vrijdag. Het gaat om mensen die willen helpen met het onderhoud van de tuin rond het Meester Siebelinkhuis. Dat mag op ieder gewenst tijdstip. Verder zoekt De Klup Twente vrijwilligers voor de zwemlessen en het recreatief zwemmen op de maandagavond in Het Sportpark en hulp in het computercafé en bij het darten. Voor de dinsdag zoekt De Klup versterking voor de muziekband en in het gamecentrum FUN-IE-FIT. Voor de woensdagavond kan ze goed extra vrijwilligers gebruiken voor de Toneelklup en in het FUN-IE-FIT en op de vrijdag kampt het stijldansen nog met een tekort aan heren dansers. Natuurlijk kan De Klup ook altijd nieuwe chauffeurs heel goed gebruiken.

Mensen die De Klup Twente willen helpen kunnen meer informatie krijgen of zich opgeven bij Jolanda@deklup.nl. of 06 14465288