Chocolade workshop voor kids en volwassenen

De lockdown duurt voort. We blijven dus steeds weer nieuwe activiteiten verzinnen die jullie thuis kunnen doen. Dit keer hebben we erg leuke activiteit die creatief, maar vooral ook erg lekker is. Een maak-je-eigen chocolade- workshop, onder leiding van Jolanda en Raoul via een link op You-Tube.

Hoe gaat dit in zijn werk?
– Je meldt je aan bij Jolanda via jolanda@deklup.nl of 06-14465288.
– Je ontvangt een tasje met alle ingrediënten van ons thuis.- Je ontvangt per mail een link die je kunt openen via You-Tube of die je aanklikt op de
website www.deklup.nl

– Op onderstaande datum zorg je dat je beschikbaar bent op de afgesproken tijd, alle materialen klaar hebt liggen en klik je de link aan die je per mail hebt ontvangen.
– We gaan dan “live” met elkaar de workshop ten uitvoer brengen. We zijn dus apart,maar toch ook samen een activiteit aan het ondernemen.

De datum dat we deze workshop gaan doen is op woensdag 17 maart om 19.00 uur, voor de volwassenen en op donderdag 18 maart om 15.30 uur voor de kinderen.
(Let op , zijn 2 verschillende tasjes).

De kosten zijn als volgt: Als je momenteel nog steeds contributie voor je activiteit betaald dan is deze workshop geheel gratis. Indien je aangegeven hebt (tijdelijk) niet te willen betalen dan kost de workshop voor volwassenen € 17,50 per tasje en de workshop voor de kinderen € 7,50 per tasje.

Aanmeld. en kan tot uiterlijk 11 maart Er kunnen maximaal 50 personen meedoen, dus op = op!

Met vriendelijke groet,
Mede namens Raoul,
Jolanda Overdorp