Veel te doen bij De Klup Twente in de Week tegen Eenzaamheid

Kom erbij en doe mee!

Donderdag 27 september begint de Week tegen Eenzaamheid. In Almelo doen tal van organisaties en instellingen mee onder de noemer Kom erbij en doe mee! Natuurlijk doet ook De Klup Twente mee. Kom vooral binnen, aanmelden is niet nodig. Koffie en thee staan klaar.

Bestrijding van eenzaamheid heeft bij De Klup Twente prioriteit. Omdat eenzaamheid grote gevolgen kan hebben voor de gezondheid en het welbevinden van mensen. Daarom maakt De Klup Twente deel uit van de coalitie Erbij in Almelo. Daarom doet ze ook mee met ‘Kom erbij en doe mee’ van 27 september tot en met 6 oktober met activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking, met haar dagbestedingsactiviteiten en met haar bewegingsactiviteiten voor senioren.

Een overzicht:

Senioren:

Do 27 september en donderdag 6 oktober 9.00 – 12 uur Fief worden en fief blijven. Vrolijk beweegprogramma voor 60-, 70- en 80-plussers.

Volwassenen met een beperking:

Van donderdag 27 tot en met donderdag 6 oktober 19.00 – 21.00 uur Inloop bij àlle dertig verschillende activiteiten.

Kinderen met een beperking:

Woensdag 5 oktober 14.00 – 16.00 uur Inloop Kinder- en tienerklup.

Dagbesteding volwassenen:

Dinsdag 3 oktober 10.00 – 12.00 uur inloop bij TAV, dagbesteding voor verschillende doelgroepen met veel aandacht voor talentontwikkeling. Meester Siebelinkhuis Berlagelaan 2.

Woensdag 4 oktober 10.00 – 12.00 uur inloop bij TAV jongeren, aantrekkelijk dagbestedingsprogramma voor jongeren tot 30 jaar. De Hagedoorn, Wilgenstraat 11.

Wilt u meer weten over Kom erbij en het aanbod van De Klup Twente in die week? Neem gerust contact op met Ellen@deklup.nl