De Klup Twente gaat in haar gouden jubileumjaar voor een nieuwe inloopactiviteit een nieuw betaalsysteem invoeren: de strippenkaart

Het gamecentrum FUN-IE-FIT van De Klup Twente wordt steeds populairder en het aantal (doel)groepen dat gebruikt maakt van de nog altijd unieke voorziening groeit snel. De vraag van individuele jongeren of ze ook mogen gamen, kon De Klup Twente tot nu toe niet inwilligen.

Dit jaar gaat De Klup het mogelijk maken dat niet-leden tòch kunnen komen gamen: er komt een Gameklup op de vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Liefhebbers kunnen in plaats van lid worden een strippenkaart (a €50,-) kopen, waarmee ze tien keer twee uur kunnen gamen of twintig keer een uur. Ze kunnen zelf bepalen of ze iedere week of minder frequent willen komen en of ze een uur of twee uur willen gamen.

Voor de nieuwe Gameklup worden de populairste en nieuwste games ingezet zoals Fifa 20 en Just dance 2020. Er zijn ook veel grappige games waarmee gamers lekker in beweging komen, zoals raften, boksen, iceskaten, doodlejumpen en tennis. Daarnaast heeft het FUN-IE-FIT ook spelcomputers met games als Minegraft, Robrox, eindeloos veel onlinegames, Playstation VR en de Eyeclick vloergames (voetballen, ijshockeyen e.a.).

De eerste jongeren hebben zich inmiddels voor de Gameklup op de vrijdagavond gemeld. Bedoeling is dat de nieuwe activiteit start op vrijdagavond 24 januari, om 19.00 uur. Het gamecentrum FUN-IE-FIT is gevestigd in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo. Liefhebbers kunnen zich melden bij jolanda@deklup.nl voor een strippenkaart, of een strippenkaart aan de zaal kopen.

Meer informatie: Jolanda Overdorp 06 14 46 52 88