Nieuwe avonturengame Ring-fit op ETC gamedagen

Stichting de Klup Twente gaat, met steun van Enrichment Technology Company uit Almelo, iedere schoolvakantie weer gamedagen houden in het gamecentrum FUN-IE-FIT. De ETC gamedagen zijn voor alle kinderen van de basisscholen in Almelo en omstreken. De eerstvolgende gamedag is op woensdag 1 mei en dan mogen kinderen ook de splinternieuwe avonturengame Ring-fit proberen.

Voor de ETC gamedagen trekt het gamecentrum FUN-IE-FIT echt alle registers open. Ze zet niet alleen de populaire beweeggames op de grote velden in, maar ook de beleeftafel, de danszaal (met Just Dance), een hele wand met spelcomputers (Minecraft e.a.), VR brillen en dan nu ook Ring-fit.

Ring-fit is een nieuwe game voor de Nintendo Switch, waarvoor spelers worden uitgerust met een ring ter grootte van een autostuur en een bandje om het been. Daarna gaan ze een spannend, maar heel erg leuk avontuur tegemoet, waarin ze allerlei obstakels moeten overwinnen en monsters moeten verslaan. Het FUN-IE-FIT heeft vier Ring-fit uitrustingen voor de liefhebbers.

Meedoen?

De ETC gamedagen kosten maar €1,00 entree, omdat ETC het evenement iedere vakantie sponsort. Kinderen die mee willen doen moeten zich wel aanmelden op funiefit@deklup.nl Ze krijgen dan een inschrijfformulier in de mail retour. Het gamecentrum FUN-IE-FIT zit in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo.