ETC E-bowlingtoernooi voor kinderen van de basisschool en speciaal onderwijs.

Het is leuk, gemakkelijk, nieuw, een tikkeltje spannend en speciaal voor alle kinderen van de basisschool: het fonkelnieuwe ETC E-bowlingtoernooi. De allereerste feestelijke editie met prijsjes en lekkers is op dinsdag 28 december van 10.00 – 12.00 uur in het gamecentrum FUN-IE-FIT van De Klup Twente. Kosten: slechts 1 euro. Aanmelden is verplicht! Deze activiteit valt binnen de huidige corona maatregelen.

Het ETC E-bowlingtoernooi is een minicompetitie bowling op de virtuele bowlingbanen in het gamecentrum voor kinderen vanaf tien jaar. Zij worden ontvangen in het gamecentrum met een beker warme chocolademelk of ranja en als iedereen er is verdeeld over de vier bowlingbanen. Daar houden spelleiders de standen bij. Dat is belangrijk…want er vallen prijsjes te verdelen!

Iedere schoolvakantie kan De Klup Twente gamedagen aanbieden aan kinderen uit het basisonderwijs, dankzij financiële steun van Enrichment Technology Company, kortweg ETC, uit Almelo. Kinderen kunnen dan met de nieuwste spelcomputers de leukste games doen. Omdat de besmettingscijfers oplopen en extra voorzichtigheid gewenst is, bedacht De Klup een heel nieuwe opzet van die ETC gamedagen en komt er nu een heel leuk toernooi, waaraan alle kinderen kunnen meedoen. Ook al hebben ze het nog nooit eerder gedaan.
Om alles coronaproof en veilig te laten verlopen, treft De Klup Twente voorzorgsmaatregelen. Het FUN-IE-FIT is uitgerust met een speciaal luchtverversingssysteem, dat de kans op besmettingen flink reduceert. Verder moeten kinderen zich van tevoren opgeven via mail, app of Whatsapp, zodat de groepen niet te groot worden. Ook moeten kinderen bij binnenkomst hun handen ontsmetten, ouders mogen niet mee naar binnen, bij verkoudheidsklachten en hoesten moeten kinderen worden opgehaald. Verder zijn er spatschermen in het FUN-IE-FIT voor tussen de bowlende kinderen.

Het ETC E-bowlingtoernooi is op dinsdag 28 december van 10.00 – 12.00 uur in het FUN-IE-FIT aan de Berlagelaan 2 in Almelo. Opgeven: www.funiefitcentrum.nl (inschrijfformulier), mail: raoul@deklup.nl of whatsapp 06 820 670 52.