Fun ie fit

ETC sponsort gamedagen voor de basisschooljeugd

Enrichment Technology Company, kortweg ETC, zorgt er dit jaar weer voor dat alle kinderen van de basisscholen tegen een ‘basis prijsje’ in de vakanties naar het gamecentrum FUN-IE-FIT kunnen. De eerste ETC gamedagen in 2019 voor kinderen van de basisscholen uit Almelo en omgeving zijn op dinsdag 19 februari van 14.00 – 16.00 uur en op vrijdag 22 februari van 13.00 – 15.00 uur. Entreeprijs €1,00 inclusief limonade.

Tijdens de ETC gamedagen trekt het gamecentrum FUN-IE-FIT voor schoolkinderen alle registers open: er zijn vijf wedstrijdvelden voor heel veel verschillende exergames, een gamewand voor tactische games als minecraft en het vloerspel Eyeclick (voetbal en ijshockey). Bij een grote toeloop wordt ook het ‘ouderwetse’ tafelvoetbalspel ingezet, de beleeftv en het nieuwe pillowgames. De ETC gamedagen zijn voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 van basisscholen en ze mogen vergezeld worden door ouders of grootouders.

Het is het vierde jaar op rij dat ETC de gamedagen voor schoolkinderen mogelijk maakt. Toch was de toezegging van weer een jaar sponsoring door ETC voor De Klup Twente een aangename verrassing. ‘Het went nooit dat een bedrijf als ETC ons helpt dit mogelijk te maken’, aldus directeur Jan Anema, ‘en het is voor ons ook nooit vanzelfsprekend. Maar we zijn er heel blij mee, want hierdoor kunnen we in iedere vakantie kinderen van de basisschool laten gamen en kennis laten maken met het FUN-IE-FIT.’

Het gamecentrum FUN-IE-FIT is gevestigd in het Meester Siebelinkhuis van De Klup Twente aan de Berlagelaan 2 in Almelo. Telefoon 0546 536 820. De ETC gamedagen zijn op dinsdag van 14.00 – 16.00 uur. Op vrijdag begint het een uur vroeger, om 13.00 uur tot 15.00 uur.