Brief update Corona Virus

Almelo, 24 maart 2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord gisteravond zijn de maatregelen m.b.t. bijeenkomsten opgeschort naar 1 juni. Dit houdt dus in dat alle Klup-activiteiten ook stil liggen tot 1 juni.

We zien uit de vele reacties op het internet, dat thuis zitten geen makkelijke opgave is. Om de pijn een beetje te verzachten, zullen we proberen om zoveel mogelijk leuke activiteiten per mail of Facebook aan te bieden. Een daarvan is de thuis-kunst-wedstrijd waarover jullie afgelopen week een mail hebben ontvangen en waar al veel over te lezen is geweest op Facebook en op internet.

Er zijn inmiddels ook al erg veel leuke reacties en foto’s op gekomen. Mooi om te zien hoeveel creativiteit er heerst onder de leden en vrijwilligers van De Klup.

Ook krijgen wij in toenemende mate de vraag van vrijwilligers of ze jullie telefoonnummers mogen hebben om jullie af en toe te kunnen bellen. Ze willen graag weten hoe het met jullie gaat, of gewoon even een praatje maken. Omdat dit wettelijk niet zomaar mag, willen we jullie vragen of je aan mij wilt doorgeven of je akkoord gaat dat we je nummer geven aan de vrijwilliger die bij jou activiteit actief is. Op deze manier kunnen we ook contact met elkaar onderhouden. Dus vind je het goed dat we je nummer geven, mail mij dan (jolanda@deklup.nl ) of Appen mag ook (06-14456288).

Zoals jullie weten worden er geen kosten in rekening gebracht zolang er geen activiteiten zijn. Enkele leden hebben aangegeven, dat zij best hun contributie willen doorbetalen om zo De Klup ook een beetje te ondersteunen in deze zware tijden. Wij waarderen dat zeer, maar kunnen niet voor iemand
bepalen of zij dat juist nu in deze nare tijd kunnen missen. Maar mocht je willen bijdragen dan kan dat op de volgende manier:

Je kunt dan je contributie (of een ander bedrag) zelf overmaken onder vermelding van “ coronagift voor activiteiten” en je naam op bankrekeningnummer NL59RABO0102105073 t.a.v. Stichting De
Klup Twente. Alle giften worden 100 % ingezet voor nieuwe activiteiten.

En tot slot; jullie mogen blijven bellen, appen en mailen als je behoefte hebt aan een praatje, dus hierbij nog even de nummers van de activiteitencoördinatoren:
Margreet Strijker; 06- 48161457 , margreet@deklup.nl
Marja Scheper; 06-51171964, marja@deklup.nl
Jolanda Overdorp; 06-14465288, jolanda@deklup.nl

Voor iedereen heel veel sterkte gewenst, blijf creatief, stuur ons je verhalen en foto’s, maar bovenal….. blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Namens hele team De Klup Twente
Jolanda Overdorp