Ben je vrijwilliger van De Klup Twente en creatief?

Dag lieve vrijwilligers van De Klup Twente,
Vorige week heeft De Klup Twente  de allereerste online thuisactiviteit gelanceerd voor mensen met een beperking: een thuiskunstwedstrijd. Als het goed is, staat die deze week en volgende week ook in de kranten.

Met ingang van deze week, maandag 23 maart, breid De Klup Twente  die thuiskunstwedstrijd ook uit voor alle vrijwilligers van De
Klup Twente. Want die zitten ook thuis en zijn hartstikke creatief! Dus:
Ben je vrijwilliger van De Klup Twente en creatief? Doe mee aan de Thuiskunst Kunstwedstrijd. Maak in de tijd dat je thuis moet blijven een mooi kunstwerk. Eentje of meer! Want je mag er zoveel kunst indienen als je wilt. Dat mag van alles zijn: tekeningen, schilderijen, handwerken, objecten, poppen, maar ook gedichten en korte verhalen. Verzin iets heel moois. Vertel erover op facebook en reageer op elkaar!!

Maak twee foto’s. Een als je het kunstwerk aan het maken bent, een van het
kunstwerk als het af is. Mail of app die foto’s naar Jolanda@deklup.nl of 06 14 46 52 88. Zij zet ze op de facebookpagina van De Klup Twente, zodat we op die manier ook contact houden met elkaar. In ons tijdschrift Schik gaan we natuurlijk ook aandacht besteden aan deze ingelaste wedstrijd.

Let wel! Het is echt een wedstrijd en er zijn mooie geldprijzen te winnen:
1. €150,00, 2. €100,00, 3. €50,00.
Als deze vervelende periode achter de rug is, breng of stuur je je winnende
kunstwerk naar het Meester Siebelinkhuis. Want het is de bedoeling dat we er een mooie tentoonstelling van maken!

Succes allemaal