Hoewel er vanwege de coronacrisis natuurlijk al geruime tijd niet meer gebowld kan worden willen ‘G-bowlers ’t Witte Hoes’ Arie, Bram, Gerrit, Gina, Jacco, Jan, Linda, Remko, Robin,
Sandra, Stefan, Trudie en Wouter en vrijwilligers Ina, Fennie, Henk, Hermien en Jaap toch aan iedereen laten weten dat zij super blij zijn met de prachtige nieuwe bowlingshirts. Ze zijn van prima kwaliteit en zelfs de eigen naam staat erop. Reden genoeg om iedereen te laten weten dat zij de sponsoren ‘Schuitemaker Machines BV’ en het ‘Witte Hoes Restaurant en Bowling’ heel hartelijk bedanken!

Hoe komen die Klupbowlers toch aan zulke vrijgevige relaties? Nou dat zit zo: Wouter van Coeverden een van de bowlers, kwam op het goede idee zijn werkgever Schuitemaker om ondersteuning te vragen. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. De Klup Twente kreeg liefst 35 Schuitemaker poloshirts. De mensen van ’t Witte Hoes (waar de Klupbowlers elke woensdagavond hun ballen laten rollen) vonden dit zo’n mooie geste dat zij de kosten voor het bedrukken van de shirts op zich namen. Eigenlijk was het de bedoeling dat de nieuwe outfit officieel ingewijd zou worden bij NK Bowlen (mei) en de Special Olympics Den Haag 2020 (juni). Helaas konden beide evenementen vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Heel jammer, maar gezondheid gaat nu voor alles. Maar een bedankje aan de sponsoren en Wouter voor zijn geweldige idee, kan nu natuurlijk wel!

Het ‘G-bowlen ‘t Witte Hoes’ maakt onderdeel uit van de ruim vijftig welzijnsactiviteiten voor mensen met een beperking, die Stichting De Klup Twente samen met haar meer dan 400 vrijwilligers vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo, organiseert in negen Twentse gemeenten.
Wilt u meer weten over De Klup in het algemeen of bent u benieuwd naar de activiteiten en ondersteuning die De Klup tijdens de coronacrisis aanbiedt (zoals onder meer een Thuiskunstwedstrijd, de bel- en wandelmaatjes projecten of online activiteiten vanuit het game en e-healthcentrum FUN IE FIT) neem dan een kijkje op www.deklup.nl of de facebookpagina van Stichting de Klup Twente.

De foto is gemaakt door: Klupfotograaf Herman Wanchers
(Vrijwilliger Jaap ontbreekt op de foto)