Beste vrijwilligers,

De Klup Twente is uiteraard bezorgd over de toename van coronabesmettingen. We gaan daarom de bestaande en nieuwe aanbevolen maatregelen van het RIVM volgen. Dat zijn:

• Bij klachten thuisblijven,
• handen desinfecteren bij binnenkomst,
• anderhalve meter afstand,
• looproutes volgen.
Daar komen nu bij:

mondkapjes dragen: iedereen die het Siebelinkhuis binnenkomt, moet een mondmasker dragen. Alleen mensen die zitten, mogen het mondmasker afdoen. Iedereen die (weer) gaat lopen of mensen gaat helpen, moet het mondmasker weer opdoen.
Er wordt geen alcohol meer verkocht.
Nb. Speciaal voor de vrijwilligers zijn er medische mondmaskers. Die kunt u ophalen bij Raoul of Jolanda, Hans.

Wij snappen dat het dragen van een mondmasker niet prettig is maar we hopen toch dat jullie mee willen werken, zodat we zo lang mogelijk de activiteiten op een veilige manier aan onze deelnemers kunnen blijven aanbieden.

Al dan niet doorgaan van activiteiten. Het Meester Siebelinkhuis voldoet aan alle voorwaarden om activiteiten te kunnen houden. De groepsgrootte wordt daar waar nodig aangepast.

Maar in verband met de nieuwe maatregelen moet een aantal activiteiten op locatie nu stoppen of binnenkort gaan stoppen. Dat wordt duidelijk aangegeven op de website www.deklup.nl, klik op activiteiten en check of jullie activiteit al dan niet doorgaat.

Activiteiten die nog niet gestart waren of nu vanwege de nieuwe maatregelen moeten stoppen zijn: Bowlen Rijssen ( na 14-10), bowlen Nijverdal, zaalvoetbal, Stapgroep Wierden, Hap & Spel Klup, soos Westerhaar, soos Borne, Senioren op vrijdag, GEM (Game, Eet & Match), Funklup Tubbergen.

De Klup Twente gaat de deelnemers van deze activiteiten – waar mogelijk – een alternatief aanbieden in het Meester Siebelinkhuis.
Verzoek:
De Klup kan heel erg goed nieuwe/inval chauffeurs gebruiken. Wilt u ook een busdienst draaien of kent u mensen die dat zouden willen doen, laat het Jolanda weten!

Met vriendelijke groet,
Mede namens het Klup Team
Jolanda Overdorp