Lees deze brief zorgvuldig door!

Beste deelnemers, ouders/verzorgers,

De Klup Twente is uiteraard bezorgd over de toename van coronabesmettingen. We gaan daarom de bestaande en nieuwe aanbevolen maatregelen van het RIVM volgen. Dat zijn:

• Bij klachten thuisblijven en afmelden bij Jolanda,
• handen desinfecteren bij binnenkomst,
• anderhalve meter afstand,
• looproutes volgen.
Daar komen nu bij:
mondkapjes dragen: iedereen die het Siebelinkhuis binnenkomt, moet een mondmasker dragen. Alleen mensen die zitten, mogen het mondmasker afdoen. Iedereen die (weer) gaat lopen of mensen gaat helpen, moet het mondmasker weer opdoen.
• Er wordt geen alcohol meer verkocht (vrijdag/zaterdag).

Nb. We snappen dat het dragen van mondkapjes niet fijn is, maar het is erg belangrijk. Daardoor kunnen in het Meester Siebelinkhuis de activiteiten vooralsnog doorgaan. Al dan niet doorgaan van activiteiten. Het Meester Siebelinkhuis voldoet aan alle voorwaarden om activiteiten te kunnen houden. De groepsgrootte wordt aangepast daar waar nodig. Wel moet een aantal activiteiten op locatie nu stoppen of binnenkort gaan stoppen. Dat wordt duidelijk aangegeven op de website www.deklup.nl, klik op activiteiten en check of jullie activiteit al dan niet doorgaat.

Activiteiten die nog niet gestart waren of nu, naar aanleiding van de nieuwe maatregelen moeten stoppen zijn: Bowlen Rijssen (na 14-10) en bowlen Nijverdal, zaalvoetbal, Stapgroep Wierden, Hap & Spel Klup, soos Westerhaar, soos Borne, Senioren op vrijdag, GEM (Game, Eet & Match), Funklup Tubbergen. Over de zwemactiviteiten hebben we nog geen duidelijkheid, informatie daarover volgt later!

Heel fijn: De Klup Twente gaat de deelnemers van activiteiten die moeten stoppen – waar mogelijk – een heel leuke, andere activiteit aanbieden in het Meester Siebelinkhuis. Daar worden deelnemers binnenkort over geïnformeerd.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet en bel of mail, jolanda@deklup.nl of 06-14465288.

Hartelijke groet en blijf gezond!
Mede namens het Klup Team
Jolanda Overdorp