Wilfrieds reeën route

In deze coronatijd mogen we heel veel niet. Maar alleen of met z’n tweeën wandelen en fietsen, dat mag natuurlijk wel. Het is nog hartstikke gezond ook!

Wilfried Stegehuis heeft voor iedereen een prachtige en heel bijzondere route uitgestippeld over de Gravenallee en door de prachtige Wateregge. Fotograaf Herman Wanschers maakte er een prachtig routekaartje van. Je kunt de route wandelen en fietsen. De afstand is 6 à 7 kilometer. Je kunt ‘m alleen doen, of met een wandel- of fietsmaatje.

Extra leuk: tijdens deze wandel- en fietsroute kun je reetjes spotten. Op de routekaart staat precies aangegeven waar de kans groot is dat er reeën te zien zijn. Overdag bij helder weer verschuilen reeën zich in de bosranden, maar in het ochtendgloren en bij het invallen van de schemering komen ze vaak tevoorschijn.

• Heb je geen wandel- of fietsmaatje? Bel of mail met Jolanda@deklup.nl, 06 14.46.52.88.
• Kun je het routekaartje niet printen? Dan mag je er ook een bestellen bij Jolanda. Bel haar maar. Dan stuurt De Klup Twente een mooi routekaartje naar je huis.
• Tip: maak foto’s van je wandeling of fietstocht met je telefoon en mail of app ze naar Jolanda. Zij zet ze dan op de facebookpagina van de Klup.