Racen als Max op ETC gamedagen

Nog voor Max Verstappen in maart in Bahrein met z’n nieuwe bolide in het race-strijdperk treedt, kunnen kinderen van basisscholen al hun vaardigheden op de racebaan testen. Want tijdens de ETC gamedagen op woensdag 21 en donderdag 22 februari in het gamecentrum FUN-IE-FIT mag iedereen een ritje maken in de racecar.

Het gamecentrum FUN-IE-FIT is uitgerust met vier fantastische speelvelden voor games, een gamezaal en een gamewand vol spelcomputers. Kortom, een geweldige plek voor kinderen die van gamen houden. Op normale werkdagen is het FUN-IE-FIT het domein van veel vaste groepen, maar door een mooie donatie van Enrichment Technology Company gaat het gamecentrum in de vakanties altijd speciaal open voor de basisschooljeugd. Deze vakantie is dat op woensdag en donderdag van 14.30 – 16.00 uur. De entree kost maar €1,00.

Tijdens die ETC gamedagen is er altijd wel iets speciaals. Of het gamecentrum zet nieuwe spelcomputers in, of ze heeft de nieuwste populaire games, of ze organiseert een leuke gamewedstrijd. Dit keer gaat het gamecentrum haar nieuwe racewagens inzetten en mogen kinderen hun rijvaardigheden uitproberen.

Kinderen die mee willen doen, kunnen zich melden bij raoul@deklup.nl of via de app op 06 82 06 70 52 of facebook @funiefitcentrum.

Adres FUN-IE-FIT:
Berlagelaan 2
Almelo