WIL JIJ DE KLUP HELPEN?

De Klup Twente collecteert van 4 t/m 10 april 2021 voor het Fonds Gehandicaptensport. Dit jaar is deze collecte volledig digitaal.

Wij collecteren omdat:

Sport is voor iedereen. Met en zonder handicap. Niemand mag buiten spel staan. Van elke donatie gaat 50% naar onze eigen Klup! Wij staan als één team achter de sporters met een handicap.

Doneren is mogelijk via de volgende link: Focus op wat jij kunt doen!
https://gehandicaptensport.digicollect.nl/stichting-de-klup-twente?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=fonds-

Wij zoeken leden, vrijwilligers en andere betrokkenen van De Klup Twente die ons willen helpen met het verspreiden van deze link via bijvoorbeeld Facebook, Whatsapp, LinkedIn, Twitter, mail enz. Iedereen mag deze link doorsturen naar anderen. Wil je de link rechtstreeks op je mobiel ontvangen van ons? Stuur mij dan even een appje op 06-12960389 .

Als je het leuk vindt om dit soort geldinzamelacties voor ons te verspreiden, dan mag je je melden bij Ellen Perik, ellen@deklup.nl . Dan kunnen wij bij volgende acties ook heel gericht een groep mensen benaderen voor verspreiding van de link. Naast de collecte voor Fonds Gehandicaptensport zullen er nog andere fondsen en loterijen zijn waarmee wij jaarlijks inkomsten voor onze activiteiten willen ophalen.

Met vriendelijke groet,

Ellen Perik