Vrijkaarten voor MAX PROMS

Max Proms

Mantelzorg Almelo en De Klup Twente mogen op uitnodiging van MAX directeur Jan Slagter met liefst 150 van haar mantelzorgers en vrijwilligers gratis naar de jaarlijkse MAX PROMS op zaterdag 1 december in de jaarbeurshallen van Utrecht. De Klup Twente, waar Mantelzorg Almelo na het faillissement van SIZT is ondergebracht, zet die dag al haar bussen in voor het vervoer en coördineert carpoolen naar Utrecht.De MAX PROMS is een van de grootste en bekendste muziekevenementen van Nederland en wordt ook uitgezonden op televisie.

Voor de spraakmakende show worden nationale en internationale artiesten door Omroep MAX bij elkaar gebracht en zij brengen een wervelende mix van bekende klassiekers en swingende popmuziek. Dit jaar treden onder meer Romy en Antje Monteiro op, het New London Chorale, The Inspirational Community Gospel Choir, Londonbeat, Hot Chocolate en Weather Girls. Maurice Luttikhuis is dirigent.

De Klup Twente onderhoudt warme banden met Omroep MAX en haar directeur Slagter. De laatste is ook bijgepraat over de komst van Mantelzorg Almelo en waardeert het werk van mantelzorgers zeer. Hij bood spontaan een verrassingsuitje aan voor zeker 150 mensen die de zorg hebben voor partner, kind, familielid, vriend, kennis of buur. Ook de andere vrijwilligers van De Klup Twente mogen van het aanbod gebruik maken. Klup directeur Jan Anema vindt het aanbod van Omroep Max fantastisch en zet alles op alles om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om het evenement mee te maken.

Alle mantelzorgers in Almelo (ook mensen die niet staan ingeschreven bij Mantelzorg Almelo) mogen gratis kaarten ophalen in het kantoor van Mantelzorg Almelo aan de Bornerbroeksestraat 42, 1e verdieping. Dat kan op dinsdag 27-11 (12.00-17.00), woensdag 28-11 (09.00-16.00) en donderdag 29-11 (09.00-17.00).

Mantelzorgers die graag mee willen in bussen van De Klup Twente of willen carpoolen, kunnen het beste even bellen met Mantelzorg Almelo. Telefoon 0546 53.68.30 of mailen met: info@mantelzorgalmelo.nl. Vermeld dan even bij onderwerp: MAX PROMS.

Bent u mantelzorger? Mantelzorgers zijn mensen die langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week zorgen voor een naaste. Is dat ook op u van toepassing en wilt u graag mee met Mantelzorg Almelo naar de MAX PROMS in Utrecht? Kom dan langs voor een gratis kaartje.

Vrijwilligers van De Klup Twente kunnen zich voor kaarten aanmelden bij jolanda@deklup.nl