Kerstmarkt

Beste leden, vrijwilligers en belangstellenden,

Na 2 jaar van niet kunnen organiseren vanwege corona, gaan we het nu toch weer oppakken, een uitstapje naar de Kerstmarkt en wel  op zaterdag 17 december naar Oberhausen. Hier is ook een overdekt winkelcentrum bij, genaamd Centro.

Iedereen mag deelnemen, deelnemers en vrijwilligers van De Klup, hun familie, bekenden en belangstellenden. Indien er begeleiding nodig is kunnen wij hiervoor zorgen. Je betaald dan deze begeleidingskosten erbij. Je kunt kiezen uit 1 op 2  of 1 op 1 begeleiding. Je mag ook eigen begeleiding meenemen. Zij betalen dan de standaard prijs. Indien begeleiding gewenst is dan komt er een toeslag bij de prijs op. (zie opgavenstrook voor het bedrag)

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

–     09.00 uur        Verzamelen bij het Meester Siebelinkhuis

–     09.15 uur        Vertrek richting Oberhausen

–     11.00 uur        Aankomst Oberhausen

–     11.00 uur –

16.30 uur        Rondlopen over de Kerstmarkt

–     16.30 uur        Vertrek richting Almelo

18.15 uur        Verwachte aankomst Almelo

De kosten voor deze dag zijn € 30,00 p.p. Dit is op basis van deelname zonder (Klup)begeleiding. We gaan met een grote touringcar van Brinkzicht.  Er moeten minimaal 40 personen mee gaan om het uitje door te laten gaan!

Het bedrag wordt indien je lid bent bij de Klup geïncasseerd via de bank. Ben je geen lid of vrijwilliger dan dien je bij opgave contant te betalen. Overmaken mag ook, vraag dan even om het rekeningnummer.

Voor tussen de middag moet je zelf een lunchpakket en drinken meenemen of geld om daar iets te kopen. Denk ook aan eventuele souvenirs die je wilt kopen. Neem dus voldoende geld mee! Houd er rekening mee dat de prijzen aardig gestegen zijn t.o.v. voorgaande jaren.

Je moet je voor deze activiteit opgeven vanwege het maximale aantal deelnemers (60) dat mee kan. Wil je mee, reageer dan snel want vol = vol! Bij afzeggen binnen een week voor de Kerstmarkt worden de kosten wel in rekening gebracht i.v.m. de gereserveerde bus- en organisatiekosten.

Aanmelden kan via onderstaande opgavestrook of per mail jolanda@deklup.nl of 06-14465288.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de begeleiding,

Jolanda Overdorp 

 Opgavenstrook Kerstmarkt Oberhausen zaterdag 17 december 2022

 

Naam:

Ik wens :

[  ] geen begeleiding (€ 30,00)

[  ] 1 op 2 begeleiding (€ 45,00)

[  ] 1 op 1 begeleiding (€ 60,00)