Rugby

Durf jij de uitdaging aan ?

Mixed Ability Rugby staat voor het spelen van Rugby voor iedereen. Alle barrières tussen invalide en valide spelers worden doorbroken en brengt deze groep sporters actief samen. Er is een demonstratie speciaal voor mensen met een beperking bij rugbyclub The Big Bulls op woensdag 5 juni vanaf 19.00 uur.

Op de demonstratieavond worden diverse leuke speloefeningen gedaan, die heel simpel zijn en waar iedereen aan deel kan nemen: van jong tot oud en van vrouw tot man of alles wat daar tussenin zit.

Mixed Ability Rugby staat voor het aanmoedigen en inspireren op speelse wijze voor iedereen. Woensdagavond 5 juni 2019 is iedereen welkom bij The Big Bulls in Almelo een eerste introductietraining Mixed Ability zijn. Hierbij nodigen we alle geïnteresseerden uit om deel te nemen aan deze training. De introductieavond richt zich op spelers met en zonder een beperking. Iedereen die geïnteresseerd is in Mixed Ability Rugby is welkom op deze dag, waarvoor mensen van Nederlandse Rugby Bond speciaal voor jullie naar Almelo komen. Gewoon proberen!

Wanneer: Woensdag 5 juni vanaf 19.00 uur.

Waar: Locatie Wendelgoor, Badweg 24

Opgave en info: Jan Hammink, Email:  hammink@planthof.nl