Veel kinderen van basisscholen verwacht

Een leuk vooruitzicht voor de schoolvakantie in mei: op dinsdagmiddag 4 mei en vrijdagmiddag 6 mei zijn er weer ETC gamedagen in het gamecentrum FUN-IE-FIT voor alle kinderen van de basisschool. Ze mogen dan gamen op de nieuwste spelcomputers van Playstation en Xbox, met daarop ook de allernieuwste games. Dankzij een gulle gift van het bedrijf Enrichment Technology Company kost de entree maar €1,00 en daarvoor krijgen alle gamers ook nog wat lekkers te drinken. Omdat er een grote toeloop wordt verwacht, verdubbelt het FUN-IE-FIT de openingsuren.

ETC schonk De Klup Twente eind vorig jaar €2500,00 om in 2022 in alle schoolvakanties de deuren van het gamecentrum FUN-IE-FIT te openen voor kinderen van de basisscholen in Almelo en omgeving. Daarom zijn er ook in deze meivakantie ETC-gamedagen.

Omdat De Klup Twente ook giften heeft gekregen van het SOWECO-personeel en het Roggekamp Peitsch Fonds, is het gamecentrum FUN-IE-FIT helemaal up-to-date. Met de bijdrage van SOWECO werden de nieuwe Playstation en Xbox spelcomputers aangeschaft en met de gift van het Roggekamp Peitsch Fonds zijn ook de meest recente games verworven, zoals Watch Dogs Legion, Call of Duty, One Paw Patroll, Lego Harry, Super Mario 3D, Animal Crossing, Super Smash, Fitness Boxing en uiteraard de nieuwste Minecraft.

De belangstelling voor de ETC gamedagen waren de laatste afleveringen zo groot, dat het FUN-IE-FIT heeft besloten om het aantal openingsuren te verdubbelen. Opgave is wel nodig. Kinderen kunnen zich nu aanmelden voor één van de twee tijdsloten op 4 en op 6 mei van 13.00 – 14.30 of van 15.00 – 16.30 uur.

Het gamecentrum FUN-IE-FIT is gevestigd in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo. Opgave: raoul@deklup.nl 06 16 92 43 90.