ETC gamedagen :jeugd mag gamen met nieuwe Xbox

Het is niet anders: voorjaarsvakantie en nog altijd zit alles dicht. Dat is natuurlijk helemaal niet leuk voor kinderen. Maar De Klup Twente biedt met dank aan Enrichment Technology Company (ETC) uit Almelo wel superleuk vertier voor alle kinderen van de basisschool. Op 23 en 25 februari zijn er ETC gamedagen en kunnen kinderen in het FUN-IE-FIT onder meer games spelen op de splinternieuwe Xbox, de nieuwe Playstation 5 en supersnelle spelcomputers.
De ETC gamedagen zijn speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van de basisscholen uit Almelo en omliggende gemeenten. Ze kunnen in de voorjaarsvakantie voor maar €1,00 gamen in het gamecentrum FUN-IE-FIT. Voor dat bedrag krijgen ze ook nog ranja als ze dorst hebben. Tijdens de gamedagen worden alle beschikbare, populaire games aangeboden op spelcomputers en op speelvelden. Van Minecraft en Just Dance tot Fifa. In de voorjaarsvakantie worden ook de gloednieuwe Xbox-en en Playstations ingezet.
Hoewel voor kinderen tot 12 jaar geen corona-maatregelen gelden, zijn in het gamecentrum FUN-IE-FIT wel voorzieningen getroffen en blijft de leiding waar het kan op 1 ½ mater afstand. Er zijn kuchschermen en ook kinderen moeten hun handen desinfecteren bij binnenkomst. Verder kunnen maximaal 18 kinderen in het FUN-IE-FIT en mogen ouders en begeleiders het FUN-IE-FIT niet in. Als kinderen ziekteverschijnselen hebben of als een of beide ouders ziek zijn, mogen ze niet komen.
De ETC gamedagen zijn in de voorjaarsvakantie op dinsdag 23 februari van 14.30 uur tot 16.00 uur en donderdag 25 februari van 11.30-13.00 uur.
Aanmelden via de mail: raoul@deklup.nl of bellen/appen: 06 169.243.90

Aanmelden voor de ETC inloopdagen klik hier