ETC gamedagen: 1 euro uitje voor alle kinderen in de herfstvakantie

Een leuk uitje voor kinderen van alle basisscholen voor maar €1,00? Dat is in tijden van financiële onzekerheid en hoge kosten voor papa’s en mama’s natuurlijk een uitkomst. Zo’n uitstapje voor maar €1,00 bestaat echt. Het wordt aangeboden door De Klup Twente en het hightechbedrijf ETC en heet de ETC gamedagen. Ze zijn op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober in het gamecentrum FUN-IE-FIT aan de Berlagelaan 2 in Almelo.

De ETC gamedagen zijn een must voor kinderen die games leuk vinden en ook wel lekker willen bewegen. Want in het gamecentrum FUN-IE-FIT staat een enorme wand met supersnelle gamecomputers, maar er zijn liefst vier grote speelvelden voor hartstikke leuke exergames als (tafel)tennis, raften, doodlejump, boksen, skiën en een aparte zaal voor het razend populaire Justdance en de nieuwste editie van het Fifavoetbalspel. Kinderen kunnen zelf kiezen welke games ze willen spelen met welke spelcomputers.

Dankzij een gift van Enrichment Technology Company – kortweg ETC – is het uitje voor de kinderen uit Almelo en wijde omgeving bijna gratis. Ze betalen €1,00 entree en krijgen daarvoor ook nog eens drinken. Omdat er rekening wordt gehouden met een grote toeloop, is het verstandig om de kinderen aan te melden voor de ETC gamedagen. Het gamecentrum FUN-IE-FIT is gevestigd in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo.

De ETC gamedagen zijn in de herfstvakantie op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober van 15.00 – 16.30 uur.

Aanmelden: via de app van Raoul Beldman op 06 82 06 70 52 of via facebook @funiefitcentrum.nl. Bij veel aanmeldingen worden de groepen opgedeeld, zodat kinderen voldoende kans krijgen om te gamen.