De vrijplaats voor zelfregie  en herstel door Mensdoormens is een vrij toegankelijke voorziening voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn, worstelen met levensvragen of (al dan niet oude) verslavingsproblemen. Mensdoormens staat hen bij tijdens herstel, tijdens of na een behandeling en zet daarvoor onder meer ervaringsdeskundigen in. Bij Mensdoormens worden geen dossiers aangelegd of gegevens geregistreerd.

Mensdoormens is gevestigd aan de Hoornbladstraat 17  Almelo. Geïnteresseerden kunnen nu al terecht op de dinsdag en donderdag van 09.00 tot 14.00 uur en op afspraak. De openingstijden worden verder uitgebreid. Kijk voor actuele openingstijden op de website: www.mensdoormens.nl

Mensen die overwegen mee te doen aan of meer willen weten van de vrijplaats voor zelfregie en herstel mogen zonder afspraak binnen lopen. Wilt u liever eerst een kennismakingsgesprek is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bel of mail met:

Chantal Soepboer
telefoon: 06- 100 371 14
info@mensdoormens.nl
Facebook, Linkedin en Instagram: Mensdoormens

Vrijplaats voor zelfregie

  • zoek je een veilige omgeving om weer fijne mensen en gelijkgestemden te ontmoeten?
  • Durf je de stap naar buiten weer aan aan, maar zijn een kop koffie en een luisterend oor genoeg?
  • Vind je het leuk om iets (meer) te doen met je talent of passie?
  • Wil je graag weer iets ondernemen, maar geen verplichtingen hebben?

is het antwoord op een of meerdere vragen “ja”? Dan is de vrijplaats voor zelfregie van Mensdoormens iets voor jou. Hier krijg je de ruimte en de tijd om dingen op e pakken, die e zelf wilt. Je kunt ook meedoen met de activiteiten die er al zijn, , maar iedereen mag ook zelf met ideeën komen.

Vrijplaats voor herstel

  • Wil je meer weten over kansrijk herstellen na een moeilijke periode?
  • Vind je het leuk en waardevol om (zelfgekozen) workshops, lezingen, cursussen te volgen?
  • Ben je geïnteresseerd in thema-avonden?
  • Heb jij ervaring met herstel en wil je (leren) deze in te zetten?

Luid het antwoord “ja” op een of meerdere van deze vragen, kom dan langs bij de vrijplaats voor herstel van Mensdoormens. De vrijplaats voor herstel helpt deelnemers hun talenten te benutten en verder te ontwikkelen. De basis van alle activiteiten van de vrijplaats is altijd een luisterend oor, respect, (h)erkenning en begrip.