Wat is de bedoeling van De Klup van 50?

De Klup van 50 vraagt u /  jou om een jaarlijkse bijdrage van 50 euro. Natuurlijk dragen de deelnemers hun centje bij maar er blijven altijd extraatjes nodig. Zoals bijvoorbeeld voor nieuwe shirts, nieuwe games in het Fun-ie-fit, onderhoud en vernieuwing van het gebouw, de Special Olympics en nog veel en veel meer.

Waar uw / jouw donatie aan besteed wordt wordt jaarlijks zorgvuldig bekeken door onze directeur bestuurder Alina Fazal, vrijwilligerscoördinator Jolanda Overdorp en hoofdredacteur Hanny ter Doest. Uiteraard wordt u / word jij hiervan op de hoogte gesteld. Dit door middel van Schik. Verder willen wij een kunstwerk maken waar uw / jouw naam, of bedrijf, in genoemd kan worden. Wel of niet benoemen… Die keuze laten we aan u / jou. Dit kunstwerk komt in het Siebelinkhuis te hangen en zal ook regelmatig in Schik te zien zijn.

Daarnaast hopen we heel af en toe een klein presentje uit de hoge hoed te toveren waarmee we onze waardering voor uw / jouw steun kenbaar willen maken. Ook hierbij zijn wij afhankelijk van sponsoring.

De eerste sponsor voor deze nieuw op te richten Klup van 50 is gevonden. Marc Otte van Mondelez heeft ons verblijdt met een aantal overheerlijke Milka repen. Waarvoor onze dank! We hopen deze gauw aan een aantal 50-Klup-leden uit te mogen reiken.

Bent u / ben jij of kent u / ken jij iemand die ons wil steunen neem dan contact op met Wilfried Stegehuis of Astrid Vogelaar (wilfried@deklup.nl).

 

Ja ik doe mee met de Klup van 50
Ik betaal jaarlijks € 50,00 contant / per factuur

Naam:                                           :

Adres:                                            :

Postcode&Woonplaats         :

Telefoonnummer:                    :

Emailadres:                                 :

Datum:                                         :

 

Ik wil wel /geen bordje met mijn naam

Handtekening:

 

 

Ja ik doe mee met de Klup van 50