Prachtige kerstboom van Intratuin en klanten voor De Klup Twente

De eerste dag van de ‘harde lockdown’ werd voor De Klup Twente toch nog een feestelijke dag. Want Intratuin Almelo reed ’s middags voor en toverde uit de bestelbus een prachtige, grote kerstboom tjokvol lichtjes, kerstballen en versieringen tevoorschijn. De boom en de gouden ballen zijn een cadeautje van Intratuin, alle andere kerstballen werden geschonken door klanten van het tuincentrum.

Intratuin plaatste in november van dit jaar de mooie kerstboom achter de kassa’s. In de winkel, op de kerstafdeling, stonden overal posters waarop klanten werden geattendeerd op de mogelijkheid om een kerstbal te kopen en die in de boom voor De Klup Twente te hangen. Aan die oproep gaven heel veel mensen gehoor: de boom hing dinsdag 15 december bommetje vol, toen Linda Egberink en collega’s ’t gevaarte kwamen afleveren. De boom kreeg gelijk een prominente plek in de centrale hal.

De kerstboomactie voor De Klup Twente had Intratuin perfect getimed, blijkt achteraf. Want er was afgesproken om hem op dinsdag 15 december af te leveren, en dat was ook de dag waarop alle niet-essentiële winkels, en dus ook Intratuin, moesten sluiten. In de winkel kan daarom niemand meer kerstballen kopen. Maar…. in de webshop van Intratuin kan dat natuurlijk nog wel!