Informatie en opgave deelnemers:

Meld u aan:
bij Daniëlle ten Brink van de Klup Twente:
danielle@deklup.nl

Kosten:

Game, eet & match kost voor deelnemers € 5,00 per keer. Vrije giften zijn welkom. Deelnemers kunnen contant betalen, pinnen of de rekening per bank voldoen.

Game, eet & match is een initiatief van stichting de Klup Twente 

De Klup Twente is een vrijwilligersorganisatie die zorgt voor integratie, participatie en educatie van mensen met een fysieke en of verstandelijke beperking.

Game, eet en match wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van FNO Meer Veerkracht, Langer Thuis.

Wat is Game, eet & match?

Game, eet & match is een maandelijks uitje dat uit 3 onderdelen bestaat:

  • een gezellige heen en terugreis
  • lekker gamen
  • een heerlijke warme lunch

Gamen is niet alleen voor kinderen en jongeren, maar ook heel geschikt voor ouderen. Zij kunnen alle (game)sporten beoefenen. Bowlen, tennissen, golfen, kanoën en nog heel veel meer. Gamen is gezond en vooral erg leuk.

Alle deelnemers krijgen hulp van een gamecoach, die precies weet hoe alles werkt en die de apparatuur bedient. De Klup Twente heeft goede ervaring met gamen voor ouderen.

De lunch wordt bereid door vrijwilligers die erg lekker kunnen koken. Zij houden ook rekening met belangrijke zaken als diëten en allergieën. Het menu is iedere keer weer een verrassing, maar het is lekker en gezond.

Deelnemers kunnen worden opgehaald en weer naar huis gebracht met een bus van stichting de Klup Twente. daarin kunnen ook mensen in een rolstoel of met rollator worden vervoerd.

Voor wie?

Game, eet & match is voor mensen van 60 jaar en ouder uit alle gemeentes.  Ouderen met een broze gezondheid kunnen ook heel goed meedoen. Een groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Wanneer?

De bijeenkomsten zijn 1 keer per maand op de donderdagmiddag van 12.15 – 14.00 uur.  Elke donderdag is voor een gemeente gereserveerd.

Waar?

Game, eet &match is in het game-sport en gezondheidscentrum FUN-IE-FIT van stichting de Klup Twente aan de Berlagelaan 2 in Almelo.