Partners

Het FUN-IE-FIT is de perfecte plek om e-sport, e-health en e-learning toe te passen en vooral verder te ontwikkelen. We nodigen daarom iedereen (bedrijven, scholen, zorginstellingen, therapeuten enz.) uit die met gaming in ons FUN-IE-FIT diensten wil aanbieden.

Huidige partners

E-sportbond

Voor voetballers is er de KNVB, voor zwemmers de KNZB, de tennissers hebben de KNTB. Iedere sport heeft zijn eigen sportbond. Gamen wordt binnen een tijdsbestek van een aantal jaar de meest beoefende sport ter wereld. In Nederland heeft ze dus ook een eigen bond voor gamers: de E-sportbond. De E-sportbond is een van de belangrijkste partners van het FUN-IE-FIT.

Saxion Hogeschool

Het FUN-IE-FIT werkt sinds 2013 intensief samen met de een samenwerking gestart met de (internationale) afdeling Gamedesign en Scrums van Saxion Hogeschool Enschede. Ruim 60 studenten uit alle delen van de wereld ontwikkelden binnen een tijdsbestek van drie maanden 7 unieke games voor Kinect.

Willem Vos Personal Trainer

Willem Vos is sinds 2007 actief in de fitness-en wellnessbranche. Na het volgen van meerdere opleidingen en cursussen in de richting van sport, gezondheid en wellness.