Nieuws

Vacatures en Stages

Gamers opgelet! Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en zijn sporten en exergames je hobby? Dan zoeken wij jou! Het gamecentrum FUN-IE-FIT is de plek waar mensen met en zonder beperking kunnen sporten met exergames op de Wii, Kinect en Playstation move.

Meer informatie neem contact op michaelrobbert@funiefit.nl

Camera toezicht

Vanaf 1 oktober is er camerabewaking in en om het Meester Siebelinkhuis. Mede op advies van onze verzekeraar. In en rondom het gebouw zijn de laatste jaren vele kostbare investeringen gedaan en in het verleden is er verschillende malen sprake geweest van diefstal en vernielingen. Het toezicht en de verwerking op de videopnames vindt plaats binnen de gestelde wettelijke voorwaarden en ligt uitsluitend bij Hans van Riet (regie beheer Meester Siebelinkhuis), Jolanda Overdorp (coördinator Activiteiten ) en Jan Anema (bestuurder)

Reacties

Wat vinden de bezoekers nu van het FUN-IE-FIT centrum? De afgelopen maanden zijn er diverse kinderfeesten en bijeenkomsten gehouden in ons centrum met veel leuke en positieve reacties. Lees hieronder reacties van bezoekers van het FUN-IE-FIT centrum.

Contact

Wil jij meer informatie over Fun-ie-fit neem dan contact met ons op.