E-Sport

Sporten is leuk, is gezond en is belangrijk voor je sociale contacten. Sporten kan uiteraard op de traditionele manier. Lekker ballen bij de voetbalclub, raggen op de fiets bij de wielervereniging, stevig wandelen of fitnessen. Maar het FUN-IE-FIT biedt sporten op een nieuwe, ontzettend leuke en speelse manier: met exergames.

E-fitness

E-fitness is een combinatie van sporten en gamen. De games zorgen voor veel en intensief bewegen. De games kennen verschillende levels en scores. Deelnemers kunnen rustig starten en na verloop van tijd de oefeningen en het tempo opvoeren.

Dat maakt het fitnessen stukken leuker en uitdagender om te doen en daardoor wordt de conditie van deelnemers steeds beter. E-fitness is ook een goede manier om overgewicht aan te pakken, de conditie te versterken, ooghand coördinatie en evenwicht te verbeteren.

Trainingen

Voor sportclubs, sportverenigingen of individuele sporters biedt het FUN-IE-FIT diverse mogelijkheden. Zoals een alternatieve training, waarbij je uit je comfortzone moet, trainingsprogramma’s voor (top)sporters en hersteltrainingen na blessures. Er zijn ook mogelijkheden om een sportplan via een online sportprogramma te volgen.

Meer informatie neem contact met ons op.