E-Learning

Gamen is meer dan (al dan niet ontspannen) een spelletje spelen op de computer. Gamen is ook een nieuwe manier om te leren. Of het nu om feitelijke kennis gaat of om vaardigheden, met een game wordt het op een leuke en snelle manier goed geleerd. Het FUN-IE-FIT beschikt over een grote collectie games waar gamers wat van opsteken.

Scholen

Spelenderwijs en dus ongemerkt kunnen tal van sociale, fysieke en cognitieve vaardigheden in het FUN-IE-FIT ontwikkeld, getraind en verbeterd worden. Toepassing van videogames zorgt ervoor dat kinderen, jongeren en ook volwassenen op een andere – veelal effectievere – manier skills kunnen ontwikkelen.

Lespakketten

Voor scholen heeft het FUN-IE-FIT veel te bieden: het is een leuke bestemming voor een schoolreisje of een geweldige plek om iets te leren wat een kind heel erg moeilijk vindt. Voor docenten en leerkrachten zijn er ook workshops die inzicht geven in de oneindig vele mogelijkheden voor het onderwijs. Voor scholen kan het FUN-IE-FIT een ‘lespakket’ op maat bieden. Games van leerlingen iets van opsteken. Klassikaal of met een klein groepje. Op ieder gewenst niveau.

Meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.