E-Health

Gaming blijkt ook op het terrein van gezondheid ontzettend veel voordelen te bieden. In het FUN-IE-FIT worden games daarom ook ingezet voor belangrijke zaken als herstel na blessures, revalidatie na een ongeval of een (hersen)infarct en bestrijding van obesitas. Het FUN-IE-FIT heeft de ruimte en de games, maar voor het e-heath programma werkt ze samen met goed opgeleide en ervaren zorgverleners. Zoals de fysiotherapeuten van Smienk Fysiotherapie en de geroutineerde fitnesstrainers van Obifit.

Groepslessen obesitas bestrijding

Sporten is voor iedereen leuk en uitdagend. Maar voor mensen met overgewicht is de stap naar een sportschool heel vaak een té grote stap. Sporten met lotgenoten èn games maakt het allemaal een makkelijker en vooral ook heel veel leuker. Uitgekiende games zorgen ervoor dat het plezier in het bewegen terug komt en dat afvallen makkelijker gaat.

Fysiotherapie

Revalideren/herstellen van blessures en ander fysiek ongemak met games is in het FUN-IE-FIT geen noodzakelijk kwaad, maar een heilzame en leuke uitdaging met prima resultaten. Het oefenen aan de hand van gevarieerde games leidt tot een meer natuurlijke manier van bewegen omdat de patiënt vooral cognitieve taken krijgt en daardoor minder focust op de bewegingen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.