Leuke, EXTRA Klupactiviteiten
voor thuis in coronatijd.

In verband met de coronapandemie liggen alle Klupactiviteiten voor deelnemers vanaf 18 jaar met ingang van dinsdag 15 december stil. Als de maatregelen worden versoepeld, starten de activiteiten weer.

RIVM-maatregelen tegen corona bij De Klup Twente >>>

De Klup Twente: tijdsbesteding voor iedereen

Vrijwilligersorganisatie stichting de Klup Twente is een voorliggende voorziening. Ze zorgt voor participatie, integratie en activering van mensen met en zonder beperking in tien gemeenten. De Klup Twente biedt dagopvang, buitenschoolse opvang, ondersteuning en meer dan 50 verschillende activiteiten voor de vrije tijd. Een deel van de activiteiten wordt aangeboden in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo, de overige activiteiten zijn op andere plekken, zoals zwembaden en buurthuizen. De Klup Twente heeft ook een eigen vervoersdienst en het eigen game-, sport- en gezondheidscentrum FUN-IE-FIT. Wilt u meer informatie? Kijk op deze website bij Over ons of bel gerust, we helpen graag. 0546 536820

Activiteiten

De Klup Twente heeft een breed scala aan activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren op het gebied van zelfredzaamheid, educatie, sport/bewegen en recreatie.

Via ons zoeksysteem kunt u eenvoudig gericht zoeken naar een geschikte activiteit. Maar u mag natuurlijk ook altijd bellen.

Vul hieronder de vragenlijsten in en klik op de knop ‘Zoek activiteit’.

Het laatste nieuws