Yuman Obstacle Run

Help ons een projectiewand bij elkaar te sparen en sponsor ons tijdens de Yuman Obstacle Run!

Op 3 september gaan wij meedoen aan de Yuman Obstacle Run. Dit is een obstakeltocht van vijf kilometer: rennen, zwemmen, klauteren en ploeteren. Wij doen hieraan mee omdat we dit leuk vinden en omdat dit past bij ons en belangrijke thema’s binnen de Klup: bewegen én meedoen. Maar uiteraard zouden wij de Klup niet zijn als we hier niet ook een mooie droom aan zouden verbinden.

Yuman Kluplopers

Ontmoet ons fantastische team Kluplopers

De centrale hal van het Meester Siebelinkhuis is dringend aan een verbouwing toe. Niet omdat het mooier moet, maar omdat we alle deelnemers van De Klup willen helpen mee te komen in deze snelle digitale tijd. Om hen ook de kans te geven gebruik te maken van alle online mogelijkheden, maar ook om hen te beschutten tegen de gevaren. Daarom wordt de centrale hal omgetoverd tot het Facehoes, een plek waar iedereen terecht kan voor fysieke en digitale ontmoetingen. Onderdeel hiervan is een interactieve projectiewand.

Zeventien fanatieke fans van De Klup doen mee aan een sponsorloop om dit mogelijk te maken. Ons doel is om €12.500,- op te halen. De eerste sponsoren zijn al binnen. Stichting De Vrienden van de Klup heeft inmiddels toegezegd elke opgehaalde euro te verdubbelen. En ook Stichting Het Gehandicapte Kind gaat ons helpen.

Nu bent u aan zet! Klik op de knop hieronder om het hele team te sponsoren of ga naar de pagina van één van onze Kluplopers (zie hiernaast) en sponsor persoonlijk één van onze lopers.

Elke euro helpt!! En elke €1,- die je doneert, levert ons €2,50 op dankzij Stichting De Vrienden van de Klup en Stichting Het Gehandicapte Kind.

10.449,79

TOTAAL OPGEHAALD

(LET OP: Donaties worden wekelijks verwerkt en zijn dus niet direct zichtbaar)

83%