zelfverdediging
De Klup 50 jaar logo

Wij gaan starten met weerbaarheidtrainingen op de maandagmiddag!
Het doel van de training weerbaarheid is het vergroten van het gevoel van veiligheid en effectiever leren reageren op uiteenlopende (bedreigende) situaties. Onderdelen die aan bod zullen komen zijn; beter reageren op situaties waarin je je onprettig voelt, assertiever reageren op mensen, maar ook zekerder overkomen op andere mensen door te letten op je houden (rechtop lopen, letten op je uitstraling, etc.)
De trainingen zorgen ervoor dat je je zekerder zult gaan voelen, maar ook hoe je weet te handelen tijdens uiteenlopende situaties!

Deze cursus wordt gegeven door Bradley Ooitink van Raifu. Bradley is eigenaar van Raifu en heeft erg veel ervaring met de doelgroep en in het geven van deze cursus. Hij zal er alles aan doen om je onder goede begeleiding, technieken aan te leren!

De cursusmiddagen zijn op:
1. maandag 24 februari 2020
2. maandag 2 maart 2020
3. maandag 9 maart 2020
4. maandag 16 maart 2020
5. maandag 23 maart 2020
De aanvang is om 15:00 uur en zal duren tot +/- 16.15 uur.

Voor wie?
Voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 14 en de 25 jaar.

Waar vindt de training plaats?
Tijdens deze middagen zijn wij te gast bij Raifu, aan de Veldkampsweg 28 in Almelo.

Wat kost het?
De kosten van de gehele cursus zijn €49,50 (Dit is inclusief zaalhuur en docentkosten)

Vervoer?
Zelf regelen! Denk er aan dat je goed op tijd bent en je een ruime marge neemt bij het ophalen indien je gebruik maakt van het vervoer van de regiotaxi. Het is namelijk erg vervelend voor jezelf en de anderen als je de les vroegtijdig moet verlaten.

Aanmelden?
Je kunt je tot en met woensdag 19 februari 2020 opgeven per mail bij Jolanda (jolanda@deklup.nl) of bij Jesse Mol (stagiair) (jesse_almelo@hotmail.com). De kosten voor deze cursus worden in maart door ons geïncasseerd/gefactureerd.

Let op! Er moeten minimaal 6 deelnemers zijn om de cursus door te laten gaan. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Wees er snel bij, VOL=VOL!