Wij zijn op zoek naar een: Coördinator Gaming & Gamification (20u)

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en ervaren team. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat mensen mee kunnen doen, elkaar ontmoeten en plezier beleven. Jullie werken vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

Wat worden jouw werkzaamheden?
Als coördinator van het FUN-IE-FIT ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het gamecentrum. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s en externen activiteiten kunnen organiseren in het gamecentrum. Jij bent verder verantwoordelijk voor innovatie binnen het FUN-IE-FIT. Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gaming en gamification bij, en je bent in staat deze ontwikkelingen te vertalen naar concrete toepassingen of plannen voor het FUN-IE-FIT. Samen met jouw collega’s zoek je middelen (lees: fondsen/subsidies/sponsoring) om deze plannen te realiseren. Jij houdt je ook bezig met het in de markt zetten van het FUN-IE-FIT. Je maakt het gamecentrum (nog meer) bekend in Almelo, omstreken en daarbuiten, en je trekt nieuwe klanten en partners aan.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal een HBO diploma in zorg en welzijn, op het gebied van technologie of op commercieel vlak.
En verder:
• Affiniteit met games, gaming en/of gamification;
• Affiniteit met zorg en welzijn is een pré;
• Je kunt zowel zakelijk als empathisch denken;
• Je kunt projectmatig werken;
• Ervaring met fondsenwerving is een pré;
• Je bent een goede sparringpartner;
• Van innoveren en ontwikkelen krijg je energie;
• Je bent communicatief en digitaal vaardig;
• Je bent bereid om in de avonden en weekenden te werken;
• Je bent flexibel.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fijne en informele werkomgeving, waar wij werken met korte lijnen en veel zelfstandigheid. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.deklup.nl en ook op Facebook zijn wij actief www.facebook.com/dekluptwente. Inschaling is conform CAO Sociaal Werk, de functie is ingedeeld in schaal 8 van deze CAO. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en ervaring.
Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, met mogelijk verlenging.
Informatie:
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Alina Fazal op nummer 06 – 18 19 41 03. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie en cv voor 5 maart naar hrm@deklup.nl. De gesprekken zullen worden gepland in week 12 op onze hoofdlocatie Meester Siebelinkhuis, Berlagelaan 2, te Almelo.