Wij zijn op zoek naar een: Coördinator Activiteiten & Vrijwilligers (20u)

Heb jij affiniteit met zorg en welzijn? Ben jij een gedreven en flexibele professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de coördinator die wij zoeken!

Stichting de Klup Twente organiseert al meer dan 50 jaar dag- en avondactiviteiten voor mensen met een beperking (of bijzondere uitdaging) in de gemeente Almelo en omstreken. Dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers kunnen wij wekelijks meer dan 50 activiteiten aanbieden, zoals bowlen, zwemmen, toneel en koken. Daarnaast organiseren wij ook kortlopende cursussen, workshops, evenementen en dagjes uit. Wij stemmen ons aanbod af op de wensen en behoeften van onze doelgroepen.

Wij zijn op zoek naar een:Coördinator Activiteiten & Vrijwilligers (20u)
Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en ervaren team. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat mensen mee kunnen blijven doen en elkaar ontmoeten en plezier beleven. Jullie werken vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.
Wat worden jouw werkzaamheden?
Je coördineert i.s.m. een directe collega activiteiten die worden begeleid door vrijwilligers. Dit houdt in dat je in contact staat met de vrijwilligers. Jij faciliteert en regelt alle randzaken zodat zij de activiteiten kunnen begeleiden. Je bent er verantwoordelijk voor dat de samenwerking tussen de vrijwilligers onderling goed verloopt. Daarnaast ben je het gezicht voor de deelnemers, ouders, verzorgers en begeleiders. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Zij kunnen bij jou terecht voor vragen over de activiteiten, aan- of afmeldingen, regelzaken en wanneer zij zaken hebben waarvoor ze niet bij de vrijwilliger terecht kunnen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal een HBO diploma; Social Work, Maatschappelijk Werk, SPH of andere relevante opleiding.
En verder:
• Ervaring met het werken met vrijwilligers is een pre;
• Verantwoordelijk, initiatiefrijk en flexibel;
• Zowel zakelijk als empathisch kunnen denken;
• Je bent een goede sparringpartner;
• Communicatief en digitaal vaardig;
• In bezit van rijbewijs B en een auto;
• Bereidheid om in de avonden te werken en af en toe op zaterdag.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fijne en informele werkomgeving, waar wij werken met korte lijnen en veel zelfstandigheid. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.deklup.nl en ook op Facebook zijn wij actief www.facebook.com/dekluptwente. Inschaling is conform CAO Sociaal Werk, de functie is ingedeeld in schaal 8 van deze CAO. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en ervaring.
Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, met mogelijk verlenging.
Informatie:
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Alina Fazal op nummer 06 – 18 19 41 03. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie en cv voor 26 februari 2023. De gesprekken zullen worden gepland in week 10, op onze hoofdlocatie Meester Siebelinkhuis, Berlagelaan 2, te Almelo.